Old (2016-2017)

Update 08/02/2017:

Vanaf heden worden de uitgesproken schorsingen ook op onze website weergegeven. Deze zijn te bekijken in het menu ‘LIGA => “Schorsingen” ‘

De ploegverantwoordelijke wordt dus nog steeds op de hoogte gebracht via e-mail.

Update 31/12/2016:
Create your own banner at mybannermaker.com!

Update 21/12/2016:Create your own banner at mybannermaker.com!

Update 14/12/2016 (na speeldag 13):

Door het uitstel van de wedstrijden ZVC Catenaccio – Bananen en O² – RC Thor hebben we na speeldag 13 voorlopig een nieuwe leider in het klassement, ZVC Shooters. De Shooters moesten daarvoor hun wedstrijd winnen tegen B.O.G. United en lieten deze kans niet liggen. Ook Tikitaka 48 kon door de uitgestelde wedstrijden opschuiven in het klassement door te winnen tegen Aat Sjunbeek. Tikitaka staat zo voorlopig op een mooie derde plaats.

Onderaan kon Futsal Birds van de rode lantaarn afgeraken door te winnen tegen @Fundum. Zij staan momenteel respectievelijk 14de en 13de in de stand.

Opnieuw was de spannendste wedstrijd van de speeldag weggelegd voor Bosklappers VV. Zij namen het op tegen The Happy Snooker. Een spannende wedstrijd, die soms tot op het scherpst van de snee werd gespeeld, dewelke uiteindelijk met 5 – 4 gewonnen werd door de Bosklappers.

Update 07/12/2016 (na speeldag 12):

Op speeldag 12 was het wachten tot de laatste wedstrijd voor het meest opmerkelijke van de speeldag, namelijk het gelijkspel tussen Bosklappers VV en @Fundum.

@Fundum was heel de wedstrijd op achtervolgen aangewezen en stond na de rust 4-3 achter. Toch wou het de duimen niet leggen en werd het uiteindelijk na een spannende , gelijk opgaande wedstrijd, maar liefst 9-9 !!!

Niet enkel de Bosklappers en @Fundum speelden gelijk. Ook de Futsal Birds en Aat Sjunbeek hielden het op een gelijkspel, die wedstrijd eindigde op 2-2, waardoor de laatste drie genoemden een kansje lieten liggen om enkele plaatsen te stijgen in de rangschikking.

Intussen staan er 11 ploegfoto’s van de 16 online (zie ‘Teams’ in het menu). De overige komen er weldra aan!

Update 25/11/2016:

ploegfoto's zie menu

De eerste ploegen staan erop!! De ontbrekende ploegen worden bij mondjesmaat aangevuld op onze site…

Update 14/11/2016 (na speeldag 9):

ZVC Catenaccio leed zijn eerste nederlaag tegen ZVC Shooters.

Hierdoor staan beide ploegen bovenaan het klassement met 22 punten. ZVC Catenaccio blijft wel aan de leiding door een beter doelpuntensaldo.

De Bananen wonnen met het kleinste verschil tegen RC Thor.De Bananen kunnen hierdoor nog aansluiten bij de top van het klassement indien zij hun inhaalwedstrijd tegen B.o.g. United winnend kunnen afsluiten.

Virtueel zijn er dus 3 ploegen met hetzelfde puntenaantal, gevolgd door O² (op 1punt!)

Tikitaka 48 won zijn wedstrijjd tegen Bosklappers VV, eveneens met het kleinste verschil. Tikitaka 48 schuift hierdoor een plaatsje op in de rangschikking en sluipt de top 6 binnen ten koste van RC Thor.

Primavera en @fundum konden ook enkele plaatsen opschuiven door hun wedstrijd te winnen. Zij zijn respectievelijk 9de en 12de.

Real Hei kon bijna stunten tegen O². Zij kwamen tegen O² terug van een achterstand tot 6-6, maar moesten op het einde toch de duimen leggen.

Update 08/11/2016:

De rubriek “Historiek” werd aangepast en up to date gebracht! Check it out in het menu “LIGA” => “Historiek”.

Update 06/11/2016 (na speeldag 8):

ZVC Catenaccio blijft aan de leiding nadat het de topper wint tegen O² in wedstrijd met veel goals!

De wedstrijd tussen B.o.g. United en de Bananen werd uitgesteld.

Even vooruit blikken naar speeldag 9. Op het programma staan (net als op speeldag 7) twee wedstrijden binnen de top 6 van het klassement gepland.

Verder in de stand noteren we nog enkele rechtstreekse duels om een plaats op te schuiven in de rangschikking.

Update 01/11/2016 (na speeldag 7):

Op speeldag 7 konden we twee toppers in de top zes van het klassement noteren. De Bananen, 4de in de stand na zes speeldagen, speelden tegen nummer 3 van het klassement, de Bosklappers, met als inzet de derde plaats!

De kampioen van vorig jaar, O² die net de leiding in het klassement overgenomen had van nieuwkomer ZVC Catenaccio, nam het op tegen de 5de in de stand ZVC Shooters. De Bananen kwamen tegen de Bosklappers niet verder dan een gelijkspel (6-6). O² heeft zijn wedstrijd niet kunnen winnen tegen ZVC Shooters.

ZVC Catenaccio won tegen een andere nieuwkomer Aat Sjunbeek waardoor ZVC Catenaccio terug de leiding neemt in het klassement!

Primavera deed onderaan het klassement een goede zaak door te winnen tegen de Kampfmieren. Primavera is bijgevolg geen rode lantaarn meer en klimt vier plaatsen in de stand (momenteel 12de).